Ha­zel­noot-af­fo­ga­to

(49)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans nagerecht 4 personen
3 49

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier, 4 espressokopjes, 4 glaasjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rooster de hazelnoten 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Voeg de honing toe, warm nog 10 sec. door en schep op een stuk bakpapier.
  2. Doe in elk espressokopje de inhoud van 1 stick espresso en roer er per kopje 3 el kokend water door.
  3. Schep in elk glaasje 1 bol ijs. Verdeel de hazelnoten over het ijs. Serveer de espresso apart erbij en schenk die aan tafel over het ijs.
video

No­ten, za­den en pit­ten roos­te­ren

Instructievideo - 01:19 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 210 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 18 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.