Va­nil­le­ijs met Mars­saus

(63)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 63

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 4 papieren ijscups

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe 2 el water en de Marsen in een steelpan en verwarm op middelhoog vuur. Roer met een garde in 2 min. tot een gladde saus. Zet het vuur uit en laat de saus 2 min. staan.
  2. Schep ondertussen in elke ijscup 2 bollen ijs en verdeel de saus erover. Serveer direct.

Tip:

In plaats van Marsen kunt u ook 2 Snickers smelten voor een lekkere pinda-choco-karamelsaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 230 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.