Rib­kar­bo­na­des met ro­ze­ma­rijn

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 290 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Steek de barbecue aan. Rasp de gele schil van de citroen. Meng de rasp met de rozemarijn en olie. Bestrooi de karbonades met peper en zout en besprenkel met de citroen-rozemarijnolie. Laat de smaken minimaal 30 min. intrekken.
  2. Gril de karbonades op de barbecue in 7 min. bruin en gaar. Keer halverwege. Ook lekker met courgettesalade (voor recept zie ah.nl/allerhande).

Tip:

De olijfolie knoflook-chilipeper is ook lekker als basis voor een pittige vinaigrette.

video

Kar­bo­na­des gril­len op de bar­be­cue

Instructievideo - 00:38 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 290 kcal
  • eiwit 28 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.