As­per­ge­sa­la­de met cham­pig­nons

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 495 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 4 satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in water

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng de helft van de tijm door 4 el olie. Laat de asperges en champignons hierin minimaal 30 min. marineren.
  2. Meng de rest van de tijm met 4 el olie en de balsamicoazijn.
  3. Rijg de champignons aan de satéprikkers en gril ze op de barbecue in 8 min. gaar. Leg na 3 min. de asperges erbij, dwars op het rooster van de barbecue. Laat de champignons even afkoelen en haal ze van de prikkers.
  4. Meng de nog warme asperges en champignons met de tijm-balsamicodressing en mozzarellabolletjes. Bestrooi met de kaas. Lekker met pain campagnard (brood).
video

Groe­ne as­per­ges op de bar­be­cue

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 495 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 44 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.