In­di­a­se kip­spie­sen

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 500 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
4 24

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in koud water

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Steek de barbecue aan. Meng de tikka massala pasta door de yoghurt. Laat de kipfilethaasjes hierin minimaal 30 min. marineren.
  2. Meng de koriander door de chutney en breng op smaak met peper en zout.
  3. Rijg aan elke satéprikker een kipfilethaasje. Verpak de naans in een stuk aluminiumfolie en leg op de barbecue. Gril de kipfilethaasjes op de barbecue in 5 min. bruin en gaar. Serveer met de chutney en naans. Lekker met sugar snaps.

Tip:

Ook lekker met cajunkruiden in plaats van tikka massala pasta.

video

Bar­be­cue aan­ste­ken

Instructievideo - 01:07 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.