Var­kens­haas­spie­sen met bos­ui

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 430 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 46

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 8 satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in water

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Steek de barbecue aan. Meng de olie met de oregano en peper en zout. Laat de varkenshaasblokjes hierin minimaal 15 min. marineren.
  2. Wikkel de pruimen in een plakje ontbijtspek. Rijg de varkenshaas en bosui om en om aan de satéprikkers. Begin en eindig elke spies met een pruim in ontbijtspek.
  3. Gril de spiesen op de barbecue in 6-8 min. bruin en gaar. Lekker met een groene salade en stokbrood.
video

Vlees gril­len op de bar­be­cue

Instructievideo - 02:53 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 430 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 29 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.