Bief­stuk met chi­li-to­ma­ten­saus

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 305 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Steek de barbecue aan. Maak met een scherp mes 4-5 kleine inkepingen aan 1 kant van de biefstuk. Snijd de knoflook in zeer dunne plakjes. Duw de plakjes in de inkepingen in het vlees.
  2. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Meng met de olie en het zout. Laat de biefstukken hierin minimaal 30 min. marineren.
  3. Meng de chilisaus en tomatenblokjes in een kommetje. Gril de biefstukken op de barbecue in 5 min. medium. Keer halverwege. Serveer met de chili-tomatensaus. Lekker met een gegrilde maiskolf en gepofte aardappel.

Tip:

Houdt u van pittig? Voeg dan nog 1 rode peper toe aan de marinade.

video

Vlees gril­len op de bar­be­cue

Instructievideo - 02:53 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 305 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 15 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.