Kik­ker­erw­ten­sa­la­de

(62)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
2 62

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit 1 el olie in een wok en bak de spinazie 1 1/2 min. Doe de spinazie in een zeef en laat uitlekken.
  2. Verhit 1 el olie in dezelfde wok en bak de ui met het karwijzaad 3 min. Spoel ondertussen de kikkererwten af in een zeef en laat ze uitlekken. Doe de kikkererwten bij de ui en bak 3 min. mee. Haal de wok van het vuur, laat het afkoelen.
  3. Meng alle ingrediënten met de bietjes en breng op smaak met peper, zout en het citroensap. Besprenkel met 2 el olie. Lekker met pitabroodjes gevuld met falafelballetjes.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 295 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.