Ge­vul­de pas­ta met punt­pa­pri­ka

Stiekem is dit chic ogende gerecht héél snel klaar.

(90)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Stiekem is dit chic ogende gerecht héél snel klaar. 4 personen
3 90

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snipper de ui. Snijd de puntpaprika's in dunne reepjes en de venkel in dunne plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de paprika en venkel toe en bak 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in 3 min. beetgaar. Voeg de crème fraîche en wijn toe aan het groentemengsel. Breng aan de kook en laat 3 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Verdeel de pasta over de borden, schep de saus erover en schaaf de kaas erboven. Lekker met gebakken kipfilet.

variatietip:

Tortelloni bicolore. Kook 2 pakken tortelloni bicolore (pasta, à 250 g, koelvers) beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm ondertussen 2 bakjes tomaat-mascarponesaus (à 225 g, koelvers) volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de pasta met de saus en bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas en de blaadjes van 1 bakje basilicum (15 g).

variatietip:

Perline met ham. Kook 2 pakken perline met ham (pasta, à 250 g, koelvers) beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep om met 1 bakje bieslook pesto (125 g, koelvers).

video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 31 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Gevulde pasta met puntpaprika

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­vul­de pas­ta met punt­pa­pri­ka

1
1
  • 1 ui
  • 2 zoete puntpaprika's
  • 1 venkelknol
  • 3 el olijfolie

Snipper de ui. Snijd de puntpaprika's in dunne reepjes en de venkel in dunne plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de paprika en venkel toe en bak 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

2
2
  • 500 g ravioli rossi
  • 200 ml crème fraîche
  • 125 ml droge witte wijn

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in 3 min. beetgaar. Voeg de crème fraîche en wijn toe aan het groentemengsel. Breng aan de kook en laat 3 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3
3
  • 50 g Pecorino Romano

Verdeel de pasta over de borden, schep de saus erover en schaaf de kaas erboven. Lekker met gebakken kipfilet.

variatietip:

Tortelloni bicolore. Kook 2 pakken tortelloni bicolore (pasta, à 250 g, koelvers) beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm ondertussen 2 bakjes tomaat-mascarponesaus (à 225 g, koelvers) volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de pasta met de saus en bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas en de blaadjes van 1 bakje basilicum (15 g).

variatietip:

Perline met ham. Kook 2 pakken perline met ham (pasta, à 250 g, koelvers) beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep om met 1 bakje bieslook pesto (125 g, koelvers).

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.