Aard­ap­pel-ham­sa­la­de

(52)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 52

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe de aardappelsalade in een ruime schaal. Voeg de mosterd, bleekselderij en ham toe. Houd 1/3 van de tomaten en augurkjes achter en voeg de rest toe aan de aardappelsalade. Schep door elkaar.
  2. Verdeel de veldsla over 4 borden en schep de aardappelsalade erop. Garneer met de achtergehouden tomaten en augurkjes. Lekker met Pain de Boulogne (brood).
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.