Spek-ui­s­pie­sen

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 4 satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in water

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Steek de barbecue aan. Rijg de speklappen zigzaggend op een satéprikker of metalen spies en rijg in elke 'bocht' een ui. Gril de spiesen in 5 min. rondom gaar.
  2. Rooster ondertussen in een koekenpan zonder olie of boter het komijnzaad 2 min. Meng in een kom met de yoghurt. Maak een kuiltje in het midden en schenk er de olie in. Roer niet. Serveer bij de spiesen. Lekker met kikker­erwtensalade (voor recept zie ah.nl/allerhande) en een gepofte aardappel.
video

Vlees gril­len op de bar­be­cue

Instructievideo - 02:53 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 43 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.