Ha­ring­tar­taar

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands lunch 4 personen
3 31

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 4 kookringen (Ø 7 cm) of rond stukje karton omwikkeld met vershoudfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de haring in heel kleine stukjes. Voeg de sjalot en peper en zout toe aan de haring en schep om.
  2. Zet de kookringen op 4 borden, verdeel de haring over de kookringen en druk aan. Verdeel de bietjes erover en druk aan. Houd 8 sprietjes bieslook apart en snijd de rest fijn. Meng de bieslook met de crème fraîche en verdeel over de 4 ringen. Bestrooi met het karwijzaad. Verwijder voorzichtig de kookringen. Snijd de achtergehouden bieslook in kleine stukjes. Garneer elk tartaartje hiermee. Lekker met roggebrood.
video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 335 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.