Me­di­ter­ra­ne cam­ping­pas­ta

Waarom je dit gerecht makkelijk in je camper klaarmaakt? Het is supersimpel te bereiden én je gebruikt maar één pan.

(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht Waarom je dit gerecht makkelijk in je camper klaarmaakt? Het is supersimpel te bereiden én je gebruikt maar één pan. 4 personen
3 38

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Snijd ondertussen de paprika en mozzarella in blokjes en doe in een ruime schaal. Voeg de olie uit het blikje ansjovis toe. Pers de knoflook. Snijd de ansjovis fijn en voeg samen met de knoflook en kappertjes toe.
  3. Haal de blaadjes van de basilicum. Schep de pasta erdoor en bestrooi met het basilicumblaadjes. Breng op smaak met peper en zout. Snijd het brood in plakken en serveer bij de pasta.

variatietip:

Ook lekker met in reepjes gesneden rauwe ham (bijv. Parmaham).

video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 590 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 88 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Mediterrane campingpasta

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Me­di­ter­ra­ne cam­ping­pas­ta

1
1
  • 300 g biologische schelpjespasta

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2
2
  • 1 zak paprikamix
  • 200 g mozzarella
  • 45 g ansjovisfilets in olijfolie
  • 1 teen knoflook
  • 100 g kappertjes

Snijd ondertussen de paprika en mozzarella in blokjes en doe in een ruime schaal. Voeg de olie uit het blikje ansjovis toe. Pers de knoflook. Snijd de ansjovis fijn en voeg samen met de knoflook en kappertjes toe.

3
3
  • 15 g verse basilicum
  • 1 ciabatta

Haal de blaadjes van de basilicum. Schep de pasta erdoor en bestrooi met het basilicumblaadjes. Breng op smaak met peper en zout. Snijd het brood in plakken en serveer bij de pasta.

variatietip:

Ook lekker met in reepjes gesneden rauwe ham (bijv. Parmaham).

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.