Brood­je ra­ta­touil­le

(64)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 64

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui, aubergine en courgette 5 min. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Voeg de tomaten en het basilicum toe. Houd een paar blaadjes basilicum achter voor garnering. Breng op smaak met peper en zout. Laat 10 min. op laag vuur pruttelen.
  2. Snijd ondertussen het brood in 8 plakken. Verdeel over 4 borden en schep de nog warme ratatouille erop. Rasp de kaas erover, garneer met het achtergehouden basilicum en serveer direct. Lekker met een falafelburger.
video

Brunoi­se snij­den

Instructievideo - 00:38 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.