Fo­rel­brood­je met ci­troen­mayo

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans lunch 4 personen
3 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe de mayonaise in een kom. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng het rasp met de dille en het zeezout door de mayonaise.
  2. Snijd de broodjes open en besmeer met de citroenmayo. Beleg met de tomaat en verdeel de forel en veldsla erover. Besprenkel met citroensap. Lekker met bleekselderij-komkommersalade en partjes citroen.

Tip:

U kunt de forelbroodjes een paar uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt of gewikkeld in vershoudfolie in de koelkast.

Tip:

Deze broodjes smaken ook heerlijk met gerookte makreel in plaats van forel.

video

Ci­trus snij­den

Instructievideo - 01:15 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 295 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 23 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.