Kip-gar­na­len­spie­sen met aï­o­li

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 12 satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in water

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Steek de barbecue aan.
  2. Rijg de limoenpartjes, kipfiletblokjes en garnalen om en om aan de satéprikkers. Doe steeds 2-3 kipfiletblokjes achter elkaar.
  3. Gril de spiesen op de barbecue in 6 min. bruin en gaar. Serveer met de aioli. Lekker met rijstsalade.

Tip:

Variatietip. Vervang de Thaise kipfiletblokjes eens door kipfiletblokjes in satémarinade (schaal 360 g). Laat de aïoli achterwege.

video

Gar­na­len gril­len op de bar­be­cue

Instructievideo - 00:45 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 34 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.