To­ma­ten-lin­zen­soep

(63)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 63

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien en knoflook pellen. Ui in ringen snijden. In (soep)pan olie verhitten en knoflook erboven uitpersen. Uien toevoegen en ca. 3 minuten fruiten. Bouillon volgens gebruiksaanwijzing aanlengen met water en met linzen toevoegen aan ui. Aan kook brengen. Soep op smaak brengen met zout en peper. Soep over vier kommen verdelen en bestrooien met cheddar. Serveren met stokbrood, ciabatta of donkerbruinbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 310 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.