Mi­ni­cock­tail van ri­vier­kreef­tjes

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans borrelhapje 6 stuks
2 16

Ingrediënten

Keukenspullen
  • borrelglaasjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rivierkreeftjes grof hakken. In kommetje mayonaise, tomatensaus en cognac door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en chilipeper. In andere kom rivierkreeftjes en 2 eetlepels saus door elkaar scheppen. Blaadjes van waterkers plukken en over glaasjes verdelen. Kreeftjes erop scheppen. Over cocktails 1 eetlepel saus scheppen. Wat chilipeper erover strooien.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 80 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.