Chi­ne­se mie met gar­na­leno­me­let

(41)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
chinees hoofdgerecht 2 personen
3 41

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan ruim water aan de kook brengen en mie koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in kom eieren loskloppen en garnalen erdoor mengen. In koekenpan helft van olie verhitten en eimengsel over panbodem laten uitvloeien. Op matig hoog vuur omelet bakken tot bovenkant droog is. Intussen in wok rest van olie verhitten en groentemix in ca. 3 minuten beetgaar roerbakken. Omelet oprollen en in reepjes snijden. Mie afgieten en door groenten scheppen. Omeletrolletjes erover verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 685 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.