Ge­bak­ken ana­nas met ho­ning-krui­den­saus

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ananas in lengte in 4 parten snijden. Harde kern eruit snijden en vruchtvlees bestrooien met peper. In koekenpan met anti-aanbaklaag boter verhitten en ananas ca. 10 minuten bakken, af en toe keren. Intussen in kommetje kardemom, piment en honing door elkaar roeren. Warme ananas hiermee bestrijken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 20 g
  • vet 1 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.