Cho­co­la­de­har­ten

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 340 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 8 uur wachten
(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
4 26

Ingrediënten

Keukenspullen
  • hartvormige uitsteekvormpjes (verschillende maten)
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Breng een pan met water aan de kook. Doe de chocolade in een vuurvaste kom die in de pan past en het water niet raakt. Laat de chocolade al roerend smelten (au bainmarie).
  2. Leg het bakpapier in een schaal met opstaande rand. Leg de uitsteekvormpjes op het bakpapier en schep met een juslepel de chocolade voorzichtig in de vormpjes. Laat 10 min. staan. Dek de schaal af met vershoudfolie en zet een nacht in de koelkast.
  3. Snijd de hartjes los van de vormpjes en verwijder ze voorzichtig uit de vorm. Versier de chocoladehartjes met de schrijfstiften met bijv. hartjes of een lief berichtje.
video

Au bain-ma­rie smel­ten

Instructievideo - 00:34 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 340 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 3 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.