Fluit­pas­ta

(69)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 69

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Pel de garnalen. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de ui toe en bak nog 2 min. mee.
  2. Voeg de garnalen en pesto toe en bak 3 min. Doe de bouillon erbij en laat op hoog vuur 4 min. koken.
  3. Giet de pasta af en schep door de garnalen. Verdeel over 4 borden, bestrooi met de pijnboompitten en kaas en serveer direct.
video

Gar­na­len pel­len

Instructievideo - 00:36 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 45 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.