Va­der­dag­ont­bijt

(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands ontbijt 4 personen
3 45

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de eieren in 6 min. halfzacht en laat schrikken onder koud stromend water. Zet elk ei in een eierdop. Snijd de appels in parten, verwijder de klokhuizen en snijd in dunne plakjes.
  2. Pel de bananen en snijd in plakjes. Verdeel de appels en bananen over 4 kommetjes en verdeel de frambozen erover.
  3. Leg op 4 bordjes een beschuit, besmeer met de boter en bestrooi met hagelslag. Serveer op een dienblad met de fruitsalade en de gekookte eieren.
video

Ei ko­ken

Instructievideo - 01:51 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 315 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.