En­gel­se vis­pas­tei met tui­n­erw­ten

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 510 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 35 min. wachten
(61)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
engels hoofdgerecht 4 personen
3 61

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal (Ø 22 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de boter in een koekenpan en fruit de ui. Voeg de bloem toe en bak 1 min. mee. Schenk er al roerend 450 ml melk bij en kook tot een gladde, gebonden saus.
  2. Snijd de vis in stukken en dep droog met keukenpapier. Schep de vis met de mais, erwten en peper en zout door de saus. Verwarm nog 1 min. en schep in de ovenschaal.
  3. Rol het bladerdeeg uit tot een deeglap van 24 cm doorsnede. Bestrijk de rand van de ovenschaal dun met melk en leg het deeg op de schaal. Bestrijk het deeg met de rest van de melk en bestrooi met peper en zout. Bak de vistaart in de oven in ca. 35 min. goudbruin.
video

Bak­ken met bla­der­deeg

Instructievideo - 02:21 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.