Pool­se bi­gos

(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
oost-europees hoofdgerecht 4 personen
3 45

Ingrediënten

Keukenspullen
  • pureestamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Kook ondertussen de champignons 5 min. in water met zout en giet af.
  2. Verwarm ondertussen de knakworsten volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Meng de champignons, paprika, ui en oregano door de zuurkool. Schep er de honing en peper door.
  4. Giet de aardappelen af en vang het kookvocht op. Stamp de aardappelen met de pureestamper en 150 ml kookvocht tot een smeuïge puree. Voeg peper en zout toe. Verdeel de zuurkoolsalade en knakworsten over 4 borden. Schep er de puree bij.
video

Pu­re­ren

Instructievideo - 00:51 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.