Griek­se yog­hurt met fram­bo­zen

  • ontbijt
  • 4 personen
  • 360 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
ontbijt 4 personen
3 33

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal ca. 25 x 35 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 170 °C. Doe de muesli in een kom en meng het kokos, appelsap en 2 el honing erdoor. Schep het mengsel in de ovenschaal en bak ca. 15 min. in de oven. Laat 30 min. afkoelen.
  2. Prak met een vork de helft van de frambozen in een kom fijn. Meng de yoghurt erdoor. Verdeel over 4 schaaltjes, bestrooi met de krokante muesli en verdeel de rest van de frambozen erover. Besprenkel met de rest van de honing.

Tip:

Frambozen kunt u pureren en als saus of dressing serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 360 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.