Ita­li­aan­se to­nijn­bal­le­tjes

(53)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 53

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verkruimel het brood en meng het met het ei door de tonijn. Voeg peper en zout toe. Vorm er balletjes van ter grootte van een walnoot.
  2. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm ondertussen de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng door de spaghetti.
  3. Verhit ondertussen 3 el olie in een koekenpan en bak de tonijnballetjes in 5 min. voorzichtig rondom bruin en gaar.
  4. Snijd de tomaten in partjes. Besprenkel met 2 el olie en bestrooi met peper en zout. Schep de rucola erdoor. Serveer de spaghetti met de balletjes erop en de salade ernaast.

Tip:

Voeg voor kruidige balletjes 1 tl Italiaanse kruiden toe aan de tonijn.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 765 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.