Duit­se braad­worst

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit 1/3 van de olie in een koekenpan en bak de worst in 20 min. bruin en gaar. Keer regelmatig.
  2. Meng ondertussen de kool met de paprika, ui, karwijzaad, azijn en de rest van de olie. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de worst en salade over 4 borden. Serveer met het brood.
video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 860 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 58 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Pittigheid
Ook te zien in

Duitse braadworst

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Duit­se braad­worst

1
1
  • 2 el olijfolie
  • 4 braadworsten

Verhit del olie in een koekenpan en bak de worst in 20 min. bruin en gaar. Keer regelmatig.

2
2
  • 2 rode paprika's
  • 1 rode ui

Snijd de paprika in reepjes en de ui in halve ringen.

3
3
  • 300 g witte kool
  • 1 tl karwijzaad
  • 1½ el wittewijnazijn
  • 4 el olijfolie

Meng de kool met de paprika, ui, karwijzaad, azijn en 4 el olie. Breng op smaak met peper en zout.

4
4
  • 1 brood

Verdeel de worst en salade over 4 borden. Serveer met het brood.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.