Ai­oli

(126)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan bijgerecht 4 personen
3 126

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Boen de citroen schoon, rasp de gele schil eraf en pers de citroen uit. Meng het citroenrasp met de mayonaise, olijfolie en mosterd. Pers de knoflook erboven. Breng op smaak met het citroensap en tabasco naar smaak.

video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 180 kcal
  • koolhydraten 1 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Aioli

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ai­oli

1
1
  • 1 citroen

Boen de citroen schoon, rasp de gele schil eraf en pers de citroen uit.

2
2
  • 4 el mayonaise
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl dijonmosterd
  • 2 tenen knoflook

Meng het citroenrasp met de mayonaise, olijfolie en mosterd. Pers de knoflook erboven. Breng op smaak met het citroensap en tabasco naar smaak.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.