To­ma­ten­sa­la­de met ser­ra­no­ham

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 290 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(128)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans bijgerecht 4 personen
3 128

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de tasty tom tomaten in parten en halveer de cherrytomaten. Doe ze in een schaal.
  2. Meng in een kom de peterselie, knoflook, olie, het citroensap, peper en zout. Schenk de dressing over de tomaten en schep om. Dek af en laat 20 min. staan.
  3. Bestrooi de salade met versgemalen zwarte peper en verdeel de ham erover. Lekker met gekruide ribbelpartjes knoflook/rozemarijn (zak 600 g, diepvries).
video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 290 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.