To­scaan­se ta­gli­a­tel­le

Met salami, courgette en Italiaanse kruiden: een pasta perfecto.

(109)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Met salami, courgette en Italiaanse kruiden: een pasta perfecto. 4 personen
3 109

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Maak ondertussen de courgette schoon en snijd in blokjes. Haal de velletjes van de salami en snijd ook in blokjes.
  2. Verhit de olie in de pan en bak de courgette al omscheppend 5 min. Strooi de Italiaanse kruiden erover. Schep de blokjes salami erdoor en bak ze ca. 2 min. mee. Roer de tomatensaus erdoor en verwarm ca. 3 min. op laag vuur. Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de saus erover.
video

Brunoi­se snij­den

Instructievideo - 00:38 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 800 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 98 g
  • vet 31 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Toscaanse tagliatelle

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

To­scaan­se ta­gli­a­tel­le

1
1
  • 500 g tagliatelle

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2
2
  • 1 courgette
  • 250 g Toscaanse salami

Maak ondertussen de courgette schoon en snijd in blokjes. Haal de velletjes van de salami en snijd ook in blokjes.

Brunoise snijden

Instructievideo

00:38 min.

3
3
  • 2 el olijfolie
  • 1 el Italiaanse kruiden

Verhit ondertussen de olie in de pan en bak de courgette al omscheppend 5 min. Strooi de Italiaanse kruiden erover.

4
4
  • 470 g sugo tradizionale

Schep de blokjes salami erdoor en bak ze ca. 2 min. mee. Roer de tomatensaus erdoor en verwarm ca. 3 min. op laag vuur.

5
5

Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de saus erover.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.