Wraps met ge­rook­te vis­tar­taar

(71)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
3 71

Ingrediënten

Keukenspullen
  • kleine glaasjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Komkommer schillen, in lengte in vieren snijden en zaadlijsten verwijderen. Komkommer in kleine blokjes snijden. Palingfilets in kleine stukjes snijden. In kom komkommer, palingfilet, zalmblokjes en citroensap mengen. Vistartaar bestrooien met peper. In kommetje mayonaise, yoghurt en mierikswortel tot sausje roeren. Op smaak brengen met zout.
  2. Minitortilla's volgens gebruiksaanwijzing op verpakking in magnetron verwarmen. Vistartaar op midden van tortilla's scheppen, blaadjes rucola erop leggen en mierikswortelsaus erover schenken. Buideltjes maken door onderkant van tortilla naar binnen te vouwen en zijkanten erover heen te slaan. Wraps in kleine glaasjes op buffettafel zetten.

variatietip:

Europese paling vind je niet meer bij Albert Heijn, die komt pas weer terug als-ie weer in voldoende aantallen rondzwemt. Kies voor gerookte forelfilet als goed alternatief.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 260 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.