Vlam­men­de vul­kaan

  • hoofdgerecht
  • 4 stuks
  • 695 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(107)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 stuks
3 107

Ingrediënten

Keukenspullen
  • quichevorm (Ø 26 cm)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een wok en roerbak de groenten 5 min. Voeg de tomato frito en Italiaanse kruiden toe en warm nog 3 min. door.
  2. Leg een pannenkoek in de quichevorm. Schep een flinke lepel groentesaus in het midden van de pannenkoek, zodat er een berg ontstaat. Leg hier weer een pannenkoek op en schep daar weer een lepel groentesaus op. Ga zo door tot de saus en pannenkoeken op zijn en eindig met een pannenkoek.
  3. Snijd de brie in de lengte in 5 plakken en leg ze rondom op de berg (dit is de sneeuw op de berg). Bak de pannenkoekenvulkaan ca. 15 min. in de oven.
  4. Haal de vulkaan uit de oven en maak met de ketchup stroompjes ‘lava’ tussen de gesmolten kaas. Serveer direct.
video

Roer­bak­ken / wok­ken

Instructievideo - 00:54 min.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 695 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 42 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.