Wal­no­ten­pes­to

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans bijgerecht 4 personen
3 18

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rooster de walnoten in een koekenpan zonder boter of olie. Doe met de knoflook en de blaadjes van de basilicum in een keukenmachine en maal 10 sec. Schep in een kom en voeg de de kaas toe. Voeg de olijfolie toe en roer tot een smeuïg mengsel. Breng op smaak met peper en zout. Lekker op een bruschetta (zie recept elders op ah.nl/recepten) met een plakje Parmaham en gehalveerde cherrytomaatjes.

video

No­ten, za­den en pit­ten roos­te­ren

Instructievideo - 01:19 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.