Toast aard­bei­en en ba­si­li­cum

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans lunch 4 personen
3 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd 4 sneetjes van het brood. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster hierin het brood in 5 min. goudbruin, keer halverwege. Laat afkoelen.
  2. Verwijder ondertussen de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in de lengte in plakjes. Bestrijk de sneetjes brood royaal met mascarpone. Verdeel de aardbeien erover en bestrooi met het basilicum. Maal er zwarte peper uit de molen over.

Tip:

Verrijk een eenvoudige tomatensoep of -saus met mascarpone en fijngesneden basilicum.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 260 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 25 g
  • vet 14 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.