Wa­ter­kers­sa­la­de met ro­de vruch­ten

(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands bijgerecht 4 personen
3 56

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in de lengte in vieren. Doe de waterkers in een schaal en schep de aardbeien en frambozen erdoor.
  2. Klop een dressing van de olie, azijn en knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Sprenkel de dressing over de salade en verkruimel de geitenkaas erover. Lekker met gegrilde kip.

Tip:

Balsamicoazijn is lekker door (pasta)salades of door jus van gebakken varkenslapjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 195 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.