Pu­ree met pe­ter­se­lie

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
2 12

Ingrediënten

Keukenspullen
  • pureestamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de aardappelen. Snijd in gelijke stukken en kook in water met zout in 20 min. gaar.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de worst in 8-10 min. gaar. Kook ondertussen de snijbonen in 6 min. beetgaar.
  3. Giet de aardappelen af en vang 1 kopje kookvocht op. Stamp met de pureestamper de aardappelen, knoflook, crème fraîche en peterselie tot een grove puree. Voeg indien nodig wat kookvocht toe. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de puree met de worst en snijbonen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 630 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.