Pit­ti­ge ve­ga­wraps

(82)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 82

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Lekker erbij

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 2 min. Laat de mais uitlekken. Voeg de gegrilde stukjes en de mais toe en roerbak nog 4 min. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron.
  2. Snijd de tomaten in halve plakjes. Snijd de ijsbergsla in reepjes. Bestrijk elke wrap met 1 el salsa. Verdeel de plakjes tomaat en de ijsbergsla erover. Verdeel het wokmengsel erover en rol de wraps op. Verdeel de wraps over de borden en serveer de rest van de saus er apart bij.

combinatietip:

IJsbergsla is ook lekker op een rosbief-tonijnsandwich.

video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 1.330 mg
  • vezels 8 g
Tags
Pittigheid
Ook te zien in

Pittige vegawraps

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pit­ti­ge ve­ga­wraps

1
1
  • 1 ui

Snipper de ui.

Ui snipperen

Instructievideo

00:52 min.

2
2
  • 2 el zonnebloemolie

Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 2 min.

Roerbakken / wokken

Instructievideo

00:54 min.

3
3
  • 150 g crispy mais
  • 350 g Tivall gegrilde stukjes

Laat de mais uitlekken. Voeg de gegrilde stukjes en de mais toe en roerbak nog 4 min.

4
4
  • 8 meergranen tortillawraps

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron.

5
5
  • 4 tomaten
  • ½ krop ijsbergsla

Snijd de tomaten in halve plakjes. Snijd de ijsbergsla in reepjes.

6
6
  • 300 g salsa hot

Bestrijk elke wrap met 1 el salsa. Verdeel de plakjes tomaat en de ijsbergsla erover.

7
7

Verdeel het wokmengsel erover en rol de wraps op. Verdeel de wraps over de borden en serveer de rest van de saus er apart bij.

combinatietip:

IJsbergsla is ook lekker op een rosbief-tonijnsandwich.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.