May­o­nai­se met ei en mos­terd

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands bijgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de eieren in 8 min. hard. Meng ondertussen de mayonaise en Zaanse mosterd. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water en pel ze. Laat afkoelen en snijd fijn. Schep door de mosterdmayonaise. Breng op smaak met peper en zout. Lekker als dip voor rauwe groente. U kunt de saus 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

video

Ei ko­ken

Instructievideo - 01:51 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 190 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.