Gar­na­len­brood­jes

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan bijgerecht 4 personen
4 18

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng de garnalen met de mayonaise, bleekselderij, dragon, kruidenazijn, een paar druppels Tabasco, peper en zout.
  2. Kook de eieren in 8 min. hard. Pel ze en snijd in plakjes. Snijd de broodjes aan de bovenkant open. Scheur de blaadjes doormidden en leg in elk broodje een blaadje sla. Verdeel hierover het garnalenmengsel. Leg de plakjes ei naast de garnalen en bestrooi met het paprikapoeder.
video

Ei ko­ken

Instructievideo - 01:51 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.