Spa­ghet­ti­ni met groe­ne groen­ten

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 32

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de boter en fruit de ui en knoflook 3 min. Kook de erwten en bevroren tuinboontjes in 4 min. beetgaar in water met zout. Giet af. Verhit de grillpan en gril de courgette. Bestrooi met peper en zout.
  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en vang 100 ml kookvocht op. Doe de pasta terug in de pan.
  3. Meng de ui, knoflook, tuinboontjes, doperwten en courgette door de pasta. Roer de ricotta met het kookvocht erdoor en warm goed door. Bestrooi met de munt en peper. Schaaf de kaas erover.

Tip:

Verse munt is ook lekker in thee (met honing).

video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 69 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.