Fu­sil­li met spi­na­zie, ci­troen en slag­room

(103)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 103

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd met een dunschiller de gele schil van de citroen en snijd deze in zeer dunne reepjes. Verwarm in een pannetje de slagroom met de citroenschilletjes 5 min.
  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af.
  3. Houd wat spinazie achter als garnering. Meng de citroenroom en resterende spinazie in delen door de pasta. Warm 3 min. door tot de spinazie is geslonken. Meng de kaas, bieslook en kip door de pasta en warm nog 2 min. door. Breng op smaak met peper en zout. Garneer met de achtergehouden spinazie.

Tip:

U kunt deze pasta 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen, bewaar afgedekt in de koelkast en serveer koud.

video

Ci­trus

Onze leverancier - 04:39 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 36 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.