Me­dail­lons met avo­ca­dosal­sa

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 34

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd het vruchtvlees van de mango, avocado en komkommer in blokjes van 1/2 cm. Snijd de peper in dunne reepjes. Meng de mango, avocado, komkommer, peper en bosui en schep om. Meng met 2 el olie, het limoensap en peper en zout.
  2. Vouw het dunnere uiteinde van de varkenshaas om zodat het vlees overal even dik is. Maak vast met de cocktailprikkers. Bestrooi met peper en zout. Verhit 2 el olie en de boter in een koekenpan en bak de varkenshaas in 10 min. rondom gaar. Neem uit de pan en laat 5 min. afgedekt rusten. Snijd het vlees in plakken van 1 1/2 cm. Serveer met de avocadosalsa. Lekker met gebakken aardappelschijfjes en rucolasalade.
video

Avo­ca­do schil­len

Instructievideo - 00:46 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 590 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 16 g
  • vet 43 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.