Lams­worst­jes met rauw­kost­sa­la­de

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
turks hoofdgerecht 4 personen
3 14

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe de couscous met de tutti frutti en munt in een ruime schaal en giet er 500 ml kokend water over. Laat 10 min. staan.
  2. Verhit de grillpan en gril de worstjes zonder boter of olie in 8 min. rondom bruin en gaar. Meng de komkommer met de radijs, rauwkost, sladressing en peper en zout.
  3. Roer de couscous met een vork los en verdeel over 4 borden. Leg de worstjes erbij. Serveer met de rauwkostsalade.

Tip:

Mooi weer? Gril de worstjes op de barbecue en serveer met de couscous. Schep er een dressing door van 3 el olijfolie, 2 el sinaasappelsap, peper en zout.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 725 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 101 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.