Boe­ren­vis­scho­tel

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 560 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(110)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 110

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal ca. 20 x 30 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Smelt ondertussen de boter in een koekenpan. Bak de wokgroenten en courgette 5 min. Schep in de ovenschaal. Leg de vis op de groenten. Schenk er 100 ml water bij en verdeel de kruidenboter in vlokjes over de vis. Bestrooi met peper en zout.
  3. Bak de vis in het midden van de oven in ca. 15 min. gaar. Verdeel de rijst over 4 borden en schep de vis met groenten erbij.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 560 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.