Kip­spies Ha­waï

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 stuks
3 16

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 4 satéprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de schil van de ananas en verwijder de harde kern. Snijd de ananas in 20 stukjes. Snijd de kipfilets elk in 8 stukken en bestrooi met peper en zout. Rijg alles om en om aan de satéprikkers. Begin met een stukje ananas. Besprenkel met de olie.
  2. Rooster 7 min. Keer regelmatig.

Tip:

Week satéprikkers minstens een half uur in water. Zo branden ze niet aan.

video

Vlees gril­len op de bar­be­cue

Instructievideo - 02:53 min.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 190 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.