Griek­se bar­be­cue­sa­la­de

(53)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
grieks bijgerecht 4 personen
3 53

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de tomaat in plakken en de ui in flinterdunne ringen. Schil de komkommer en snijd in dunne plakken. Meng de tomaten, ui en komkommer. Verbrokkel de kaas erboven. Voeg de olijven toe. Besprenkel met de olijfolie.

variatietip:

Neem 1 pakje verse geitenkaas (145 g) in plaats van witte kaasblokjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 270 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags

Griekse barbecuesalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Griek­se bar­be­cue­sa­la­de

1
1
  • 5 trostomaten
  • 1 rode ui
  • ½ komkommer

Snijd de tomaat in plakken en de ui in flinterdunne ringen. Schil de komkommer en snijd in dunne plakken.

2
2
  • 100 g witte kaasblokjes
  • 100 g kalamata olijven
  • 5 el olijfolie extra vierge

Meng de tomaten, ui en komkommer. Verbrokkel de kaas erboven. Voeg de olijven toe. Besprenkel met de olijfolie.

variatietip:

Neem 1 pakje verse geitenkaas (145 g) in plaats van witte kaasblokjes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.