Ge­ma­ri­neer­de ri­beye

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 485 kcal voedingswaarden
    • 5 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
amerikaans bijgerecht 4 personen
3 23

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Dep de ribeyes droog. Meng de olie en de rozemarijn. Marineer hierin het vlees 30 min.
  2. Snijd ondertussen de paprika's klein. Meng in een smalle kom met 4 el olie uit de pot van de paprika's, de knoflook en oregano. Pureer met een staafmixer. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de tabasco toe. Bewaar afgedekt in de koelkast.
  3. Rooster de ribeyes: in 4 min. rosé, in 8 min. well done. Keer halverwege. Serveer met de paprikasaus.

Tip:

U kunt de marinade en het sausje ook gebruiken voor kipfilet. Halveer 4 kipfilets in de lengte. Marineer 30 min. en rooster 3 min. Keer halverwege.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 39 g
Tags

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.