Bief­stuk­spies met groen­ten

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 stuks
3 11

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 4 satéprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de biefstukken elk in 6 stukjes. Snijd de tomaten elk in 4 parten. Wikkel de tomatenparten in de plakjes ontbijtspek. Snijd de ui in 8 parten. Rijg alles om en om aan de satéprikkers. Begin met een stukje biefstuk.
  2. Rooster 6 min. Keer regelmatig.

Tip:

Week satéprikkers minstens een half uur in water. Zo branden ze niet aan.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 160 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.