Bar­be­cue-pas­ta­sa­la­de

Eens wat anders dan stokbrood!

(80)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan bijgerecht Eens wat anders dan stokbrood! 4 personen
2 80

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat afkoelen.
  2. Besprenkel de cherrytomaten met de olijfolie. Rooster 3 min. op de barbecue. Snijd het basilicum fijn. Meng het basilicum, de tomaten en de sladressing door de pasta.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 315 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 14 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 225 mg
  • vezels 2 g
Tags

Barbecue-pastasalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bar­be­cue-pas­ta­sa­la­de

1
1
  • 200 g penne rigate

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat afkoelen.

2
2
  • 250 g cherrytomaten
  • 2 el olijfolie

Besprenkel de cherrytomaten met de olijfolie. Rooster 3 min. op de barbecue.

3
3
  • 15 g basilicum
  • 5 el Caesar dressing

Snijd het basilicum fijn. Meng het basilicum, de tomaten en de sladressing door de pasta.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.